DRØMMER DERE OM ET BÅTLIV?

OM SIDDIS PLAST AS

Siddis Plast ble startet av Torbjørn Olsen i 1971 på Sola. Fra starten av produserte og solgte Siddis Plast landstedsbåter som Siddis Trippel III, Unik 450, Siddis 430, Siddis Mini, m. fl. Med utgangspunkt i butikk i Hillevåg og motorverksted i Sandnes flyttet Siddis Plast til Lervigsveien 40 i østre bydel i Stavanger på slutten av 1980-tallet.

I lokalene til Tinnfabrikken vokste Siddis Plast seg større, etter å ha slått sammen verksted, båtutstyrsbutikk og båtutstilling. Etter 20 år i Tinnfabrikken sine lokaler var det på tide å utvide igjen. Målet om å bli værende i østre bydel ble oppfylt da noen av de gamle lokalene til Norway Seafood ble ledige.

Etter noen år i østre bydel måtte vi igjen finne oss nye og større lokaler, og dermed endte vi opp i Breiflåtveien 15 på Mariero.

Siden 2005 er det Hans Rune Kristoffersen som er eier og daglig leder i Siddis Plast.

Vi er et lokalt eid og drevet firma, som driver produksjon,salg og reparasjon av glassfiber produkter. Vi har som kjernevirksomhet innen båtskader,forsikringsskader, industri, maritim sektor, oppdrettsnæring og landbruk.